Заборона куріння позитивно впливає на відвідуваність ресторанів.
Заборона куріння позитивно впливає на відвідуваність ресторанів.

Досвід західних країн показує, що все відбувається точно навпаки: збитки закладів помітно знижуються, а прибуток зростає.

Сергій Доля, відомий блогер і підприємець, а також власник ресторану, в якому не курять, Dolka Bar, у своєму ЖЖ наводить комікс з фактами: як і скільки грошей виграли ресторатори і власники барів в різних країнах після введення заборони на куріння.

Про заборону куріння.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МІФ ДЕВ’ЯТИЙ

Tags: , , ,

This entry was posted on вівторок, лютого 24, 2015 at 10:30 and is filed under Закордон, Статті. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.